Holczy

Impresszum

Jognyilatkozat

A www.holczy.hu weboldal a Techtomat Kft. (továbbiakban üzemeltető) tulajdonában van és ő is üzemelteti. A Techtomat KFT. mindent megtett annak biztosítására, hogy a weboldalain közölt információk pontosak legyenek a feltöltés időpontjában. Ennek ellenére sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve az internetes oldalt, vagy az ott közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A www.holczy.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.


A személyes adatok védelme

Erről olvashat adatvédelmi szabályzat lapunkon.


Szerzői jog

A weboldalon található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges!